UNIVERSULJURIDIC.RO – trecem la etapa a II-a!

12 mart. 2015
5 voturi, medie: 3,80 din 55 voturi, medie: 3,80 din 55 voturi, medie: 3,80 din 55 voturi, medie: 3,80 din 55 voturi, medie: 3,80 din 5 (5 votes, average: 3,80 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1173

Despre

  • SENIOR-EDITORII Universul Juridic - personalitățile spațiului juridic românesc
  • OPINII exprimate de juriști recunoscuți
  • REVISTA UNIVERSUL JURIDIC

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

După o primă perioadă de trei luni de „acomodare” în mediul on-line, universuljuridic.ro trece la etapa a II-a a dezvoltării sale.

Astfel, ieșim acum din versiunea BETA și continuăm dezvoltarea cu lansarea a trei secțiuni noi ale site-ului.

În primul rând, este vorba de o zonă dedicată SENIOR-EDITORILOR unde vom evidenția personalitățile spațiului juridic românesc fie că vorbim aici de profesori, magistrați, avocați, etc. În mediul juridic onorăm, uneori, pe profesorii, liderii, mentorii noștri prin scurte ceremonii, prin volume omagiale, acordarea de diplome etc. Toate acestea sunt însă momente trecătoare și punctuale. Noi ne propunem să evidențiem în mod constant, prin EDITORIALELE care vor apărea pe portal, personalitățile spațiului juridic românesc.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

În al doilea rând, lansăm astăzi o secțiune dedicată specialiștilor, pe diverse materii. Este o zonă de OPINII exprimate de juriști recunoscuți ca fiind specializați în anumite secțiuni ale dreptului românesc.

Nu în ultimul rând, inițiem REVISTA UNIVERSUL JURIDIC. Cu o conducere formată din domnii Ovidiu Predescu (director) și Florin Moțiu (redactor-șef) încercăm să creăm o balanță între dreptul public și cel privat și un echilibru între teorie și practică. Ne-au onorat, acceptând să facă parte din Consiliul științific al revistei, domnii: Corneliu Bîrsan, Liviu Pop, Mircea Duțu, Ioan Leș, Tudorel Toader, Dan Claudiu Dănișor, Alexandru Țiclea, Viorel Pașca.

Avem așadar noi proiecte și idei care sperăm să fie bine primite de către cititorii noștri.  Este o perioadă în care, pe lângă dezvoltare, vom și consolida, pregătind în același timp și etapa a III-a de dezvoltare, în care vom intra în maximum trei luni.

Vă dorim lectură plăcută!

Nicolae Cîrstea

UNIVERSULJURIDIC.RO – trecem la etapa a II-a! was last modified: octombrie 25th, 2017 by Nicolae Cîrstea

Recomandări

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC, PRO UNIVERSITARIA, EDITURA NEVERLAND şi al ujmag.ro. În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter