Hotărârea nr. 41/2015 a Consiliului UNNPR privind examenul pentru dobândirea calității de notar stagiar

1 iun. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1345

Despre

  • Examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar
  • Concursul de admitere în funcția de notar public
  • Tematica și bibliografia nu necesită actualizări

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul UNNPR a fost publicată Hotărârea nr. 41/2015 a Consiliului UNNPR privind examenul pentru dobândirea calității de notar stagiar. Vă prezentam, în continuare, un rezumat al respectivei hotărâri.

Primul articol al hotărârii stabilește că pentru examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar din anul 2015, tematica și bibliografia nu necesită actualizări față de cele aprobate prin Hotărârea Consiliului nr. 48/2014.

De asemenea, art. 2 prevede faptul că pentru concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, tematica și bibliografia vor rămâne aceleași ca și cele adoptate prin Hotărârea Consiliului nr. 49/2014.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Hotărârea va fi transmisă Ministerului Justiției pentru a obține acordul pentru tematica și bibliografia prevăzute la art. 2, urmând ca după obținerea sa, hotărârea să fie comunicată Institutului Notarial Român.

Pentru mai multe detalii accesați anunțul publicat pe site-ul UNNPR:

Hotărârea nr. 41/2015 a Consiliului UNNPR privind examenul pentru dobândirea calității de notar stagiar was last modified: iunie 1st, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter