[UPDATE: Repartiţia pe posturi a absolvenţilor] Examen de absolvire INM – 23, 25, 27 octombrie 2017

12 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.148

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 12 decembrie 2017: Repartiția absolvenților Institutului Național al Magistraturii – promoția 2017 pe posturile de judecător, respectiv procuror

Potrivit unui anunț din data de 11 decembrie 2017, INM aduce la cunoștință faptul că, la data de 18 decembrie 2017, ora 13.00, în Aula Institutului Național al Magistraturii, va avea loc repartiția absolvenților Institutului Național al Magistraturii – promoția 2017, pe posturile de judecător, respectiv procuror.

Sursa informației

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Update 21 noiembrie 2017: Rezultatele obținute de către candidații judecători la probele scrise după soluționarea contestațiilor, în ceea ce privește examenul de absolvire INM – sesiunea octombrie 2017

Potrivit unui comunicat din data de 21 noiembrie 2017, INM a dat publicității rezultatele obținute de către candidații judecători la probele scrise după soluționarea contestațiilor, în ceea ce privește examenul de absolvire INM – sesiunea octombrie 2017.

Pentru detalii suplimentare, puteți consulta mai jos documentul aferent rezultatelor probelor scrise obținute de către candidații judecători după soluționarea contestațiilor, astfel cum a fost publicat de către INM:

Sursa informației


Update 16 noiembrie 2017: Rezultatele obținute de către candidații procurori la probele scrise după soluționarea contestațiilor, în ceea ce privește examenul de absolvire INM – sesiunea octombrie 2017

Potrivit comunicatului din data de 16 noiembrie 2017, INM a dat publicității rezultatele obținute de către candidații procurori la probele scrise după soluționarea contestațiilor, în ceea ce privește examenul de absolvire INM – sesiunea octombrie 2017.

Pentru detalii suplimentare, puteți consulta mai jos documentul aferent rezultatelor probelor scrise obținute de către candidații procurori după soluționarea contestațiilor, astfel cum a fost publicat de către INM:

Sursa informației


Update 8 noiembrie 2017: Rezultatele probelor scrise

Potrivit comunicatului din data de 7 noiembrie 2017, INM a dat publicității listele aferente rezultatelor probelor scrise, în ceea ce privește examenul de absolvire INM – sesiunea octombrie 2017.

Totodată, contestațiile pot fi depuse personal la sediul INM (et. 3, cam. 37) sau la numărul de fax 021/4076268, în termen de 48 de ore de la afișare.

Pentru detalii suplimentare, puteți consulta mai jos documentele aferente rezultatelor probelor scrise, în ceea ce privește examenul de absolvire INM – sesiunea octombrie 2017, astfel cum au fost publicate de către INM:

 

Rezultate judecători:

Rezultate procurori:

 

Sursa informației


Update 1 noiembrie 2017: Soluționarea contestațiilor la barem – 31 octombrie 2017

Potrivit comunicatului din data de 31 octombrie 2017, INM a dat publicității procesele-verbale privind soluționarea contestațiilor la barem, în ceea ce privește examenul de absolvire INM – sesiunea octombrie 2017.

Astfel, procesele-verbale au fost întocmite de către Comisia de corectare, cu privire la contestațiile formulate de candidați în baza art. 309 alin. (3) din Regulamentul privind concursul de admitere și examenul de absolvire a Institutului Național al Magistraturii, aprobat prin Hotărârea nr. 439 din 15 iunie 2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare.

În unanimitate, Comisia de corectare a decis respingerea contestațiilor formulate, ca neîntemeiate.

Pentru detalii suplimentare, puteți consulta mai jos procesele-verbale aferente motivării soluțiilor date contestațiilor la barem, în ceea ce privește examenul de absolvire INM – sesiunea octombrie 2017, astfel cum au fost publicate de către INM:

– Proces-verbal privind motivarea soluțiilor date contestațiilor la barem la disciplinele Drept penal și Drept procesual penal – Judecători;
Proces-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem la disciplina Organizare judiciară – Judecători;
– Proces-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem la disciplina Organizare judiciară – Procurori.

Sursa informației


Update 30 octombrie 2017: Soluționarea contestațiilor la barem

Potrivit comunicatului din data de 28 octombrie 2017, INM a dat publicității procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem pentru proba de drept penal și drept procesual penal – aferent candidaților judecători, în ceea ce privește examenul de absolvire INM – sesiunea octombrie 2017.

Astfel, au fost formulate contestații la barem de către un număr de 37 candidați, menționați în anexa procesului-verbal.

În unanimitate, Comisia de corectare a hotărât respingerea, ca neîntemeiate, a contestațiilor formulate.

Pentru detalii suplimentare, puteți consulta mai jos procesul-verbal, astfel cum a fost publicat de către INM:

Sursa informației


Update 27 octombrie 2017: Baremul definitiv pentru proba de drept civil și drept procesual civil

Potrivit comunicatului din data de 26 octombrie 2017, INM a dat publicității procesele-verbale privind soluționarea contestațiilor la barem și baremul definitiv pentru proba de drept civil și drept procesual civil, în ceea ce privește examenul de absolvire INM.

Pentru detalii suplimentare, puteți consulta mai jos și:

– Procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem la Drept civil și Drept procesual civil – Judecători;
– Proces-verbal privind motivare soluțiilor contestațiilor la barem la Drept civil și Drept procesual civil – Judecători;
– Proces-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem la Drept civil și Drept procesual civil – Procurori;
– Barem definitiv Drept civil și Drept procesual civil – Procurori;
– Proces-verbal privind motivare soluțiilor contestațiilor la barem la Drept civil și Drept procesual civil – Procurori.

Sursa informației


Update 25 octombrie 2017: Subiectele și baremul probei scrise de drept civil și drept procesual civil

Potrivit comunicatului din data de 23 octombrie 2017, INM a dat publicității subiectele și baremul aferente probei scrise de drept penal și drept procesual penal, susținute de către candidații examenului de absolvire INM – sesiunea 2017.

Pentru detalii suplimentare, puteți consulta mai jos documentele aferente subiectelor și baremului probei scrise de drept penal și drept procesual penal, astfel cum au fost publicate de către INM:
– subiecte și barem judecători;
– subiecte și barem procurori.

Totodată, a fost publicat și un anunț privind depunerea contestațiilor la baremul aferent probelor scrise pe care candidații le-au susținut. Astfel, candidații pot face contestații la barem în termen de 24 de ore de la afișarea baremului. Contestațiile pot fi depuse personal la etajul 3, camera III 37 (sediul INM) sau la numărul de fax 021/4076268.

Sursa informației


Update 23 octombrie 2017: Subiectele și baremul probei scrise de drept civil și drept procesual civil

Potrivit comunicatului din data de 23 octombrie 2017, INM a dat publicității subiectele și baremul aferente probei scrise de drept civil și drept procesual civil, susținute de către candidații examenului de absolvire INM – sesiunea 2017.

Pentru detalii suplimentare, puteți consulta mai jos documentele aferente subiectelor și baremului probei scrise de drept civil și drept procesual civil , astfel cum au fost publicate de către INM:
subiecte și barem judecători;
subiecte și barem procurori.

Sursa informației


Examen de absolvire INM – 23, 25, 27 octombrie 2017

Potrivit unui comunicat din data de 23 august 2017, INM a anunțat organizarea examenului de absolvire a INM în zilele de 23, 25 și 27 octombrie 2017.

Astfel, prin Hotărârea nr. 694/27 iunie 2017, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat tematica, bibliografia, modalitatea de examinare și calendarul de desfășurare a examenului de absolvire INM, sesiunea august-noiembrie 2017. Modalitatea de examinare va consta în redactarea de acte procedurale pe baza unor dosare selectate de comisiile de elaborare a subiectelor pentru disciplinele Drept civil și Drept procesual civil și Drept penal și Drept procesual penal, respectiv soluționarea de spețe la disciplina Organizare judiciară, prin intermediul unor subiecte ce vor viza atât aspecte teoretice, cât și aspecte practice.

Pentru detalii suplimentare, accesați și:

Hotărârea CSM nr.439/2006 pentru aprobarea Regulamentului de examen, cu modificările și completările ulterioare;
– Calendar de desfășurare a examenului de absolvire INM-2017;
– Tematică și bibliografie examen absolvire INM 2017 aferent materiilor Drept civil și Drept procesual civil;
– Tematică și bibliografie examen absolvire INM 2017 aferent materiilor Drept penal și Drept procesual penal;
– Tematică și bibliografie examen absolvire INM 2017 aferent materiei Organizare judiciară.

Sursa informației

[UPDATE: Repartiția pe posturi a absolvenților] Examen de absolvire INM – 23, 25, 27 octombrie 2017 was last modified: decembrie 12th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter