[UPDATE: Listele candidaților admiși] Concurs pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete (22 septembrie – 19 decembrie 2017)

21 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.662

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 21 decembrie 2017: Lista candidaților admiși la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017

Potrivit unui anunț din data de 20 decembrie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității lista candidaților admiși la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare listele candidaților admiși la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilorastfel cum au fost publicate de către INM:

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Lista candidaților judecători admiși la examenul pentru numirea în funcții de conducere

Lista candidaților procurori admiși la examenul pentru numirea în funcții de conducere

 Sursa informației


Update 19 decembrie 2017: Clasificarea candidaților procurori la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017

Potrivit unui anunț din data de 18 decembrie 2017, INM a dat publicității tabelul de clasificare a candidaților procurori la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017.

Totodată, a fost întocmit un proces-verbal privind soluționarea contestațiilor la punctaj de către Comisia de examinare, cu privire la contestația formulată de către candidatul B1066, în baza art. 43 alin. (1) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, cu privire la punctajul obținut în urma susținerii testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Astfel, Comisia de examinare, analizând contestația și verificând punctajul acordat lucrării, a hotărât, cu privire la contestația formulată de către candidatul B1066 respingerea acesteia, nefiind constatate diferențe între punctajul acordat inițial și cel rezultat în urma recorectării lucrării.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos documentul aferent clasificării candidaților procurori, astfel cum a fost publicat de către INM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

 Sursa informației


Update 18 decembrie 2017: Clasificarea candidaților judecători la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017

Potrivit unui anunț din data de 18 decembrie 2017, INM a dat publicității tabelul de clasificare a candidaților judecători la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017.

Astfel, având în vedere că nu au fost formulate contestații împotriva notelor obținute de către candidații judecători la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane din data de 10 decembrie 2017, conform dispozițiilor art. 25 alin. (1) din Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 320/2006, cu modificările și completările ulterioare, rezultatele obținute de către candidații judecători la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane, publicate la data de 13 decembrie 2017, sunt definitive. 

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos documentul aferent clasificării candidaților judecători, astfel cum a fost publicat de către INM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

 Sursa informației


Update 14 decembrie 2017: Rezultatele obținute de către candidați în ceea ce privește testarea scrisă la management, comunicare și resurse umane, desfășurată la data de 10 decembrie 2017

Potrivit unui anunț din data de 13 decembrie 2017, INM a dat publicității rezultatele obținute de către candidați în ceea ce privește testarea scrisă la management, comunicare și resurse umane, desfășurată la data de 10 decembrie 2017.

Astfel, conform dispozițiilor art. 25 alin. (1) din Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, candidații nemulțumiți de nota obținută la lucrarea scrisă pot formula contestații în termen de 48 de ore de la afișarea rezultatelor pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Insitutului Național al Magistraturii. Contestațiile se depun prin fax, la Consiliul Superior al Magistraturii, la numerele: 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos documentele aferente rezultatelor obținute de către candidați la testarea scrisă privind managementul, comunicare și resursele umane, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Rezultatele obținute de către candidații judecători la testarea scrisă din data de 10 decembrie 2017

 

Rezultatele obținute de către candidații procurori la testarea scrisă din data de 10 decembrie 2017

 Sursa informației


Update 13 decembrie 2017: Procesele-verbale privind soluționarea contestațiilor la baremul de evaluare și notare în ceea ce privește testarea scrisă la management, comunicare și resurse umane

Potrivit unui anunț din data de 12 decembrie 2017, INM a dat publicității procesele-verbale privind soluționarea contestațiilor la baremul de evaluare și notare în ceea ce privește testarea scrisă la management, comunicare și resurse umane.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos procesele-verbale privind soluționarea contestațiilor la barem, astfel cum au fost publicate de către INM:

Proces-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem – judecători

Proces-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem – procurori

 

 Sursa informației


Update 11 decembrie 2017: Depunerea contestațiilor la baremul de evaluare și notare în ceea ce privește testarea scrisă la management, comunicare și resurse umane

Potrivit unui anunț din data de 10 decembrie 2017, INM a dat publicității detaliile privind depunerea contestațiilor la baremul de evaluare și notare în ceea ce privește testarea scrisă la management, comunicare și resurse umane.

Astfel, conform art. 21 alin. (6) și art. 39 alin. (6) din Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 326/2006, cu modificările si completările ulterioare, baremul de evaluare și notare poate fi contestat în termen de 24 ore de la afișare.

Totodată, contestațiile la baremul de evaluare și notare se depun la Consiliul Superior al Magistraturii, prin fax la numerele 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos și:

Model contestație la barem;
Subiectele și baremul aferente candidaților judecători în ceea ce privește testarea scrisă la management, comunicare și resurse umane;
– Subiectele și baremul aferente candidaților procurori în ceea ce privește testarea scrisă la management, comunicare și resurse umane.

 Sursa informației


Update 5 decembrie 2017: Programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane. Listele cu repartizarea candidaților în săli

Potrivit unui anunț din data de 4 decembrie 2017, INM a dat publicității detaliile privind programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane din data de 10 decembrie 2017, cât și repartizarea candidaților pentru susținerea acestei probe.

Astfel, testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane va avea loc la Universitatea Nicolae Titulescu, cu sediul în București, Calea Văcărești nr. 185, sector 4.

Susținerea probei se va desfășura în 4 săli de concurs, respectiv două săli pentru candidații judecători și două săli pentru candidații procurori.

Mijloace de transport:
– metrou stația Timpuri Noi;
– autobuzele 133, 312, 323 – stația Univ. Creștină Dimitrie Cantemir.

Concursul va începe la ora 9.00.

Accesul candidaților în săli este permis între orele 7.30-8.30, numai pe baza actului de identitate (carte de identitate sau pașaport).

Timpul destinat elaborării lucrării scrise va fi stabilit de comisia de examinare și nu va depăși 4 ore. Pentru elaborarea lucrării scrise, candidații pot folosi numai cerneală sau pix cu pastă de culoare neagră. Se interzice candidaților să dețină asupra lor, pe timpul desfășurării probei, orice surse de informare și orice mijloc electronic de comunicare. Încălcarea acestor dispoziții atrage eliminarea din concurs.

Listele cu repartizarea candidaților în săli sunt publicate pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii și vor fi afișate pe ușile sălilor în care se desfășoară proba.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos listele aferente repartizării candidaților pentru susținerea acestei probe, astfel cum au fost publicate de către INM:

Repartizarea candidaților judecători pentru susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane

Repartizarea candidaților procurori pentru susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane

 Sursa informației


Update 29 noiembrie 2017: Rezultatele candidaților judecători în urma susținerii proiectului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează

Potrivit unui anunț din data de 29 noiembrie 2017, INM a dat publicității rezultatele candidaților judecători în urma susținerii proiectului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează în ceea ce privește Concursul/examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos tabelul cu rezultatele obținute de către candidații judecători în urma susținerii proiectului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează din cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, astfel cum a fost publicat de către INM:

 Sursa informației


Update 28 noiembrie 2017: Rezultatele candidaților procurori în urma susținerii proiectului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează

rezultatele candidaților procurori în urma susținerii proiectului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează în ceea ce privește Concursul/examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos tabelul cu rezultatele obținute de către candidații procurori în urma susținerii proiectului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează din cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, astfel cum a fost publicat de către INM:

 Sursa informației


Update 14 noiembrie 2017: Repartizarea candidaților judecători pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează

Potrivit unui anunț din data de 14 noiembrie 2017, CSM a dat publicității lista privind repartizarea candidaților judecători pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează – în ceea ce privește Concursul/examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017.

Astfel, susținerea proiectului va avea loc la sediul Institutului Național al Magistraturii din București, B-dul Regina Elisabeta nr. 53, sector 5.

Examinarea candidaților va începe la ora indicată în dreptul fiecărei zile de concurs/examen, în ordinea stabilită în respectiva planificare.

Pentru susținerea proiectului este alocat fiecărui candidat un interval de timp de aproximativ 30 minute (aproximativ 15 minute pentru expunerea proiectului și aproximativ 15 minute pentru întrebări și răspunsuri).

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos lista privind repartizarea candidaților judecători pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează, astfel cum a fost publicat de INM:

 Sursa informației


Update 13 noiembrie 2017: Rezultatele obținute de către candidații judecători la testarea psihologică în ceea ce privește Concursul/examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017. Reexaminarea psihologică a candidaților

Potrivit unui anunț din data de 13 noiembrie 2017, CSM a dat publicității tabelul cu rezultatele obținute de către candidații judecători la testarea psihologică din cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017.

Astfel, candidații nemulțumiți de calificativul acordat pot formula contestații în termen de 24 de ore de la publicarea rezultatelor. Contestațiile se transmit la Consiliul Superior al Magistraturii, prin fax, la numerele 021 311 69 42 sau 021 311 69 43.

De asemenea, reexaminarea psihologică a candidaților care formulează contestații împotriva calificativului acordat la testarea psihologică va avea loc la data de 15 noiembrie 2017, începând cu ora 9.00, la Institutul Național al Magistraturii — Laborator informatică etaj 5, cu sediul în București, B-dul Regina Elisabeta nr. 53, sector 5. Accesul candidaților se va face pe baza unui act de identitate.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos tabelul cu rezultatele obținute de către candidații judecători la testarea psihologică din cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, astfel cum a fost publicat de INM:

 Sursa informației


Update 10 noiembrie 2017: Rezultatele obținute de către candidații procurori la testarea psihologică în ceea ce privește Concursul/examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017

Potrivit unui anunț din data de 10 noiembrie 2017, CSM a dat publicității tabelul cu rezultatele obținute de către candidații procurori la testarea psihologică din cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017.

Astfel, candidații nemulțumiți de calificativul acordat pot formula contestații în termen de 24 de ore de la publicarea rezultatelor. Contestațiile se transmit la Consiliul Superior al Magistraturii, prin fax, la numerele 021 311 69 42 sau 021 311 69 43.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos tabelul cu rezultatele obținute de către candidații procurori la testarea psihologică din cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, astfel cum a fost publicat de INM:

 Sursa informației


Update 2 noiembrie 2017: Desfășurarea probei constând în testarea psihologică

Potrivit unui anunț din data de 1 noiembrie 2017, CSM a dat publicității detaliile referitoare la desfășurarea probei constând în testarea psihologică – evaluarea capacității candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres.

Astfel, testarea psihologică – evaluarea capacitătii candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistentei la stres – constă în aplicarea unui test scris și în susținerea unui interviu în fața comisiilor formate din câte doi psihologi desemnați de către Consiliul Superior al Magistraturii.

Aplicarea testului scris va avea loc la data de 5 noiembrie 2017, începând cu ora 9.00 la Universitatea „Nicolae Titulescu”, cu sediul în București, Calea Văcărești nr. 185, sector 4.

Mijloace de transport:
– metrou — stația Timpuri Noi;
– autobuzele 133, 312, 323 — stația Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”.

Accesul candidaților în săli se va face pe baza unui act de identitate, între orele 8.00 — 8.45.

Listele conținând repartizarea candidaților în săli vor fi afișate pe ușile sălilor în care se va susține testul scris și sunt publicate pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii.

Interviul în fața comisiilor de psihologi va fi susținut în perioada 7 – 10 noiembrie 2017, la sediul Institutului Național al Magistraturii.

Repartizarea candidaților pentru susținerea testului scris și a interviului este publicată pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii.

Pentru mai multe detalii referitoare la desfășurarea probei constând în testarea psihologică – evaluarea capacității candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres, puteți consulta și:

– Lista finală a candidaților judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs sau examen;
– Lista finală a candidaților procurori care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs sau examen;
– Repartizarea în săli a candidaților judecători pentru susținerea testului scris la testarea psihologică;
– Repartizarea în săli a candidaților procurori pentru susținerea testului scris la testarea psihologică;
– Repartizarea candidaților judecători pentru susținerea interviului la testarea psihologică;
– Repartizarea candidaților procrori pentru susținerea interviului la testarea psihologică.

 Sursa informației


Update 20 octombrie 2017: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017

Potrivit unui anunț din data de 19 octombrie 2017, CSM a dat publicității lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017.

Pentru mai multe informații, consultați lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs, puse la dispoziție de către INM:

– Tabel cu candidații judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017;
– Tabel cu candidații procurori care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017.

Sursa informației

 


Concurs pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete, organizat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017

Potrivit comunicatului din data de 22 septembrie 2017, CSM a anunțat organizarea, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, la București, în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017, a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, în condițiile art. 48 alin. (1) și art. 49 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și ale Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 320/2006, publicată în Monitorul Oficial nr. 384/4 mai 2006, cu modificările și completările ulterioare.

Concursul sau examenul se organizează pentru ocuparea unui număr de 126 funcții vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale și judecătorii, precum și a unui număr de 132 funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror și prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Înscrierea

Judecătorii și procurorii pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen, la INM, până la data de 13 octombrie 2017, inclusiv, conform calendarului de desfașurare a concursului/examenului aprobat.

Cererile de înscriere depuse prin poștă vor fi înaintate și prin fax la INM, la numerele 021/ 311.02.34 sau 021/ 407.62.68.

Cererile de înscriere vor fi însoțite de declarațiile prevăzute de art. 48 alin. (10) – (11), respectiv art. 49 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 republicată, cu modificările și completările ulterioare, de curriculum vitae și orice alte acte considerate relevante.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun pe suport de hârtie și în format electronic, pe suport specific CD, la Consiliul Superior al Magistraturii, până la data de 27 octombrie 2017, inclusiv. Proiectele care se transmit prin serviciile poștale sau de curierat vor purta pe plic data expediției.

Probele

Concursul sau examenul se va desfășură după următorul calendar:

5 – 12 noiembrie 2017 – testarea psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres:
* 5 noiembrie 2017 – testul psihologic scris;
* 7 – 12 noiembrie 2017 – interviul psihologic.
17 – 29 noiembrie 2017 – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere;
10 decembrie 2017 – susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Calendarul aprobat va putea suferi modificări în funcție de numărul judecătorilor și procurorilor înscriși la concurs.

Documente relevante

Funcțiile de conducere la instanțe și parchete scoase la concurs, precum și tematica și bibliografia pentru concurs sau examen vor fi afișate la sediile instanțelor la care se află posturile vacante și online, astfel:

– Hotărârea Plenului CSM nr.320 din 27 aprilie 2006 pentru aprobarea Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere ajudecătorilor și procurorilor, cu modificările și completările ulterioare;
– Cererea tip de înscriere pentru candidații judecători;
– Cererea tip de înscriere pentru candidații procurori;
– Funcțiile de conducere de președinte și vicepreședinte la curțile de apel, tribunale și judecătorii, scoase la concurs;
– Funcțiile de conducere de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror și prim-procuror adjunct la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii, scoase la concurs;
– Calendarul detaliat al concursului/examenului;
– Tematica și bibliografia de concurs/examen.

Sursa informației

[UPDATE: Listele candidaților admiși] Concurs pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete (22 septembrie – 19 decembrie 2017) was last modified: decembrie 21st, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter