[UPDATE: Rezultatele contestațiilor. Lista persoanelor admise] CAFR. Examen de competență – noiembrie 2017

18 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 558

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 18 decembrie 2017: Rezultatele contestațiilor și lista persoanelor admise în ceea ce privește examenul de competență profesională, sesiunea noiembrie 2017

Potrivit unui anunț din data de 15 decembrie 2017, Camera Auditorilor Financiari din România a dat publicității rezultatele contestațiilor, cât și lista persoanelor admise la examenul de competență profesională, sesiunea noiembrie 2017.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos documentul aferent rezultatelor după soluționarea contestațiilor și lista persoanelor admise la examenul de competență profesională înainte de contestații, astfel cum a fost publicat de către CAFR:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Rezultatele contestațiilor la examenul de competență profesională – sesiunea noiembrie 2017

Lista persoanelor admise la examenul de competență profesională – sesiunea noiembrie 2017

Sursa informației


Update 7 decembrie 2017: Rezultatele examenului de competență profesională înainte de contestații – sesiunea noiembrie 2017

Potrivit unui anunț din data de 6 decembrie 2017, Camera Auditorilor Financiari din România a dat publicității rezultatele examenului de competență profesională, sesiunea noiembrie 2017.

Astfel, rezultatele pot fi contestate în termenul legal prevăzut de Regulamentul de organizare și desfășurare a examenului, până vineri 8 decembrie 2017, ora 13.00.

Contestațiile pot fi depuse la Secretariatul CAFR – personal, prin e-mail, la următoarea adresa: [email protected] sau prin fax, la nr. 031/433.59.40.

Contestațiile transmise prin alte mijloace sau la altă adresă de e-mail nu vor fi luate în considerare.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos documentul aferent rezultatelor examenului de competență profesională înainte de contestații, astfel cum a fost publicat de către CAFR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

De asemenea, puteți consulta și lista persoanelor admise la examenul de competență profesională înainte de contestații aici.

Sursa informației


Update 21 noiembrie 2017: Răspunsuri – Proba Grilă

Potrivit unui anunț din data de 21 noiembrie 2017, Camera Auditorilor Financiari din România a dat publicității răspunsurile la cea de a II-a probă organizată în cadrul sesiunii Examenului de competență profesională pentru atribuirea calității de auditor financiar – noiembrie 2017 – Proba Grilă.

Vezi și CAFR. Derogări de la normele privind practica profesională a stagiarilor și de la regulamentul examenului de competență profesională

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos documentul aferent celei de a II-a probe – Proba Grilă – organizată în data de 19 noiembrie 2017, astfel cum au fost publicate de către Camera Auditorilor Financiari din România:

 

Sursa informației


Update 17 noiembrie 2017: Repartizarea candidaților pe săli în ceea ce privește sesiunea Examenului de competență profesională, pentru atribuirea calității de auditor financiar – noiembrie 2017

Potrivit unui anunțCamera Auditorilor Financiari din România a dat publicității repartizarea pe săli a candidaților care s-au înscris la sesiunea Examenului de competență profesională pentru atribuirea calității de auditor financiar – noiembrie 2017.

Astfel, examenul se va desfășura la Academia de Studii Economice – Căderea Bastiliei, Piața Romană 6 – www.ase.ro.

Acces mijloace de transport în comun: metrou, stația Piața Romană / ratb: autobuzele 133, 226/ troleibuzele 79, 86.

Accesul în sala de examen sa va face începând cu ora 8.30, pe bază de BI/CI și legitimație de examen.

Este permis accesul în sala de examen cu calculator de birou (nu științific). La examen se pot folosi doar pixuri sau stilouri cu cerneală permanentă. Este strict interzisă împrumutarea materialelor (pixuri, calculatoare) între candidați.

Examenul va începe la ora 9.00 și va dura 4 ore.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos listele referitoare la repartizarea candidaților pe săli, astfel cum au fost publicate de către Camera Auditorilor Financiari din România:

Proba I – Proba Teoretică: 18 noiembrie 2017

– Amfiteatrul II, etajul 2: Literele A – L;
– Amfiteatrul III, etajul 4: Literele M – Z.

Proba II – Proba Grilă: 19 noiembrie 2017

– Amfiteatrul II, etajul 2: Literele A – L;
– Amfiteatrul III, etajul 4: Literele M – Z.

Sursa informației


CAFR. Examen de competență – noiembrie 2017

Potrivit unui anunțCamera Auditorilor Financiari din România organizează – în luna noiembrie 2017 sesiunea examenului de competență profesională, pentru atribuirea calității de auditor financiar.

Perioada înscrierii la examen este între 30 octombrie – 10 noiembrie 2017.

Program de înscrieri: de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00.

Sesiunea examenului de competență profesională se va desfășura astfel:

proba teoretică (I) – sâmbătă, 18 noiembrie 2017;
proba grilă (II) – duminică, 19 noiembrie 2017;
proba practică (III) – sâmbătă, 25 noiembrie 2017.

La examen se pot înscrie următoarele categorii de persoane (numai după participarea la cursul obligatoriu de pregătire profesională aferent anului 2017, organizat în sistem e-learning sau în sistem clasic în luna octombrie 2017) :

– stagiarii care au finalizat perioada de stagiu și se află în perioada legală în care pot susține examenul de competență profesională;
– stagiarii care au fost respinși la alte sesiuni de examen și se află în termenul legal pentru susținerea examenului.

Taxa de examen: 400 lei / probă. Taxa se poate achita prin bancă astfel:

– Banca BCR, Sucursala Libertății; IBAN: RO09 RNCB 0069 0076 6442 0001;
– Banca ING; IBAN: RO84 INGB 0001 0081 8692 8910).

sau

– la casieria de la sediul Camerei sau la Reprezentanțele CAFR din țară.

În vederea înscrierii la examen, candidații vor depune personal sau prin delegat (împuternicire de mână) la sediul Camerei din București, Str. Sirenelor nr. 67-69, Sector 5 sau la sediul reprezentantelor CAFR din Iași, Brașov, Cluj si Timisoara următoarele documente:

• cerere-model;
• copia documentului care atestă achitarea taxei de înscriere;
• copie buletin/ carte de identitate;
• 4 fotografii tip buletin pentru 3 probe (3 fotografii pentru 2 probe; 2 fotografii pentru 1 probă).

Înscrierile se fac personal sau prin delegat (împuternicire de mână). Dosarele primite prin orice altă modalitate (poșta, curier etc.) nu vor fi luate în considerare.

Pentru mai multe detalii, consultați și:

– Regulamentul de organizare și desfășurare al examenului;
– Tematica și bibliografia;
– Punctajul aferent probelor.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultatele contestațiilor. Lista persoanelor admise] CAFR. Examen de competență – noiembrie 2017 was last modified: decembrie 18th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter