Vizionare şi dezbatere: filmul „Lincoln” – București

606       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Miercuri, 16 decembrie 2015

începând cu ora 16:00

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Facultatea de Drept a Universității din București

Aula Magna

dna. Marisa MacIsaac – funcționar în cadrul Ambasadei S.U.A.

Facultatea de Drept a Universității din București, în cooperare cu Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, vă invită să participați, în data de 16 decembrie 2015, începând cu ora 16:00, în Aula Magna a Facultății de Drept, la vizionarea filmului „Lincoln”, urmată de o dezbatere pe probleme juridice, ce va fi condusă de dna. Marisa MacIsaac – funcționar în cadrul Ambasadei S.U.A.

Sursa informației este Facultatea de Drept a Universității din București (www.drept.unibuc.ro).

Vizionare și dezbatere: filmul „Lincoln” – București was last modified: decembrie 10th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter