Precizări cu privire la vizita procurorului general la CJUE

19 apr. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 219

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 10 aprilie 2017, Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a făcut câteva precizări cu privire la vizita PG al PÎCCJ la CJUE.

 Vizită de lucru la Curtea de Justiție a Uniunii Europene

În perioada 28 – 29 martie 2017, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, a efectuat o vizită de lucru la Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE), la invitația doamnei Camelia Toader, judecător la Curtea de Justiție a Uniunii Europene și a doamnei Octavia Spineanu-Matei, judecător la Tribunalul Uniunii Europene. La activitățile care au avut loc au mai participat domnul Ovidiu Vasile Predescu, consilier al procurorului general al României, doamna Luminița Palade, procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București și doamna Nicoleta Ștefanov, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Serviciul de cooperare judiciară internațională, relații internaționale și programe.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Întrevedere de lucru cu domnul M. Koen Lenaerts, președintele Curții de Justiție a Uniunii Europene

Delegația de procurori români a asistat la ședințele de judecată a două cauze aflate pe rolul Curții, a vizitat Centrul de documentare al CJUE, a avut întâlniri de lucru cu judecători din cadrul CJUE, precum și cu referenți și experți juriști-lingviști de la unitatea de limbă română din cadrul Direcției Generale de Traduceri, respectiv cu administratorul Direcției de Cercetare și Documentare.

Întrevedere de lucru cu domnul M. Koen Lenaerts, președintele Curții de Justiție a Uniunii Europene

Totodată, reprezentanții Ministerului Public au  avut o întrevedere de lucru cu  domnul M. Koen Lenaerts, președintele Curții de Justiție a Uniunii Europene.

Sursa foto: PÎCCJ

Precizări cu privire la vizita procurorului general la CJUE was last modified: aprilie 12th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter