Workshop studențesc cu tema „DREPTUL, la o cafea”

690       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Workshop studențesc cu tema „DREPTUL, la o cafea” 📅 25 martie 2017 Tîrgu Mureș Workshop studențesc cu tema „DREPTUL, la o cafea”

Data 25 martie 2017
Locația Atelierul de cafea, situat la parterul Romarta One din Tîrgu Mureș, Piața Victoriei nr. 18

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Sâmbătă, 25 martie, ora 12:00, Universitatea „Petru Maior” din Tîrgu Mureș, Cercul studențesc de drept procesual civil LEX CIVILE, în parteneriat cu Tribunalul Mureș, Baroul Mureș, Camera Executorilor Judecătorești Tîrgu Mureș, Camera Notarilor Publici Tîrgu Mureș și partener media Editura Universul Juridic organizează la Tîrgu Mureș Workshop studențesc cu tema „DREPTUL, la o cafea” în cadrul căreia va avea loc dezbaterea „Ai DREPTUL la o carieră juridică”.

Evenimentul va avea loc la Atelierul de cafea, situat la parterul Romarta One din Tîrgu Mureș, Piața Victoriei nr. 18.

Participanții vor fi studenții Universității „Petru Maior”, specializarea Drept, și invitații, practicieni ai dreptului.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Informații suplimentare puteți obține la tel: 0758 277 776 – Nicolae Valuță

Workshop studențesc cu tema „DREPTUL, la o cafea” was last modified: februarie 9th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter