Zilele arbitrajului instituționalizat

753       0
3 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 5 (3 votes, average: 2,33 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Zilele arbitrajului instituționalizat 📅 09 septembrie 2016 București și Târgoviște Zilele arbitrajului instituționalizat

Data 09 septembrie 2016
Locația Vezi mai jos

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituționalizat vă așteaptă în perioada 9 septembrie – 15 septembrie 2016 la manifestarea: „ZILELE ARBITRAJULUI INSTITUȚIONALIZAT” pentru a scrie împreună o pagină din istoria arbitrajului în România.

„Sărbătorim doi ani de la deschiderea Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat – jurisdicție alternativă la instanța statală de judecată, care prezintă multiple avantaje atât pentru persoanele fizice și juridice, cât și pentru statul român, însă foarte puțin cunoscută în România.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Vă așteptăm să ne cunoașteți și în acest scop am pregătit o suită de activități, de la momente festive, vizite de informare la sediul nostru și până la cursuri de pregătire continuă și conferințe. Programul este diversificat și asigură cunoașterea noastră atât ca profesioniști chemați să facă un act de justiție, cât și ca oameni cu griji și nevoi care și-au luat pe umeri o misiune socială.

Manifestarea se va desfășura în București și Târgoviște și avem invitați de seamă: reprezentanții unor ministere și instituții centrale, parlamentari, factori de decizie locali, practicieni din domeniul juridic (magistrați, avocați, consilieri juridici, executori judecătorești, notari), experți, exponenții unor confederații patronale și sindicale, oameni de afaceri și arbitrii. Vrem să dezbatem cu dumneavoastră aspecte legate de trecutul, prezentul și viitorul arbitrajului instituționalizat în România.

De asemenea vrem să aducem în atenția dumneavoastră beneficiile acestei instituții pentru statul român și avantajele pe care arbitrajul instituționalizat le oferă justițiabililor.Vă așteptăm să creionăm împreună «O altfel de justiție», umană, pentru om și în interesul acestuia!”.

 PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR
„ZILELE ARBITRAJULUI INSTITUȚIONALIZAT”

• 9 septembrie, ora 16.00 – 19.00
ConferințaArbitrajul – o altfel de justiție!
Locație – Cercul Militar Național – București, str. Constantin Mille nr. 1, sector 1,

• 10 septembrie, ora 11.00 – 13.00
Festivitatea de depunere a Jurământului
Locație – Monumentul Eroului Necunoscut – Parcul Carol București

• 12 septembrie, 09.00 – 16.00
Acțiunea „Ziua porților deschise”
Locație – Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituționalizat – Târgoviște, str. G-ral Matei Vlădescu nr. 1, bl. 20, parter

• 13 septembrie 09.00 – 15.00
Curs „Aspecte teoretice si practice privind arbitrajul în litigiile comerciale”. Modulul I;
Locație – Biblioteca “Ion Heliade Rădulescu” – Târgoviște, str. Stelea, nr. 2

• 14 septembrie 09.00 – 15.00
Curs „Aspecte teoretice si practice privind arbitrajul în litigiile comerciale”. Modulul II;
Locație – Biblioteca “Ion Heliade Rădulescu” – Târgoviște, str. Stelea, nr. 2

• 15 septembrie 16.00 – 19.00
Festivitatea de închidere a manifestării „Zilele arbitrajului Instituționalizat”
Locație – Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituționalizat – Târgoviște, str. G-ral Matei Vlădescu nr. 1, bl. 20, parter

Pentru mai multe informații consultați sursa informației.

Zilele arbitrajului instituționalizat was last modified: august 31st, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter