Ziua avocatului român – 150 de ani de avocatură în Oltenia. Discursul decanului Facultății de Drept din cadrul Universității din Craiova, Prof. univ. dr. Sevastian Cercel

21 iun. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 795

Despre

  • primii decani ai Baroului Dolj au fost absolvenți licențiați ai Dreptului în universitățile din Europa, Viena, Paris
  • misiunea profesorului de Drept nu încetează odată cu absolvirea studentului său
  • Baroul Dolj se întoarce la izvoare, la tradiții
  • inflația legislativă este cea care subminează calitatea actului normativ.

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Ziua avocatului român – 150 de ani de avocatură în Oltenia. Discursul decanului Facultății de Drept din cadrul Universității din Craiova, Prof. univ. dr. Sevastian Cercel was last modified: iunie 21st, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter