Baroul Dolj. Ziua Europeană a Avocaților, 25 octombrie 2017 (masă rotundă la ora 14:00)

25 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 181

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cu ocazia Zilei Europene a Avocaților, Baroul Dolj organizează Masa rotundă cu tema „Avocații în e-voluție” în cadrul căreia se va discuta în ce mod poate transformarea digitală să consolideze relația dintre cetățean și avocat.

Întâlnirea face parte din manifestările pentru sărbătorirea zilei de 25 octombrie 2017, organizate în toată Europa, cu ocazia Zilei Internaționale a Justiției.

Masa rotundă va avea loc la sediul Baroului Dolj, în data de 25 octombrie 2017, începând ora 14:00.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Moderatorii evenimentului vor fi domnul Lucian Săuleanu, Decanul Baroului Dolj și domnul Dragoș Nicu, consilier al Baroului Dolj.

Vor lua parte la eveniment domnul Adrian Dogaru, Co-CEO „Bulboacă și Asociații” membru al Baroului București, care va prezenta tema „Tehnologia în avocatură. Perspective” și doamna Ana Maria Udriște, Co-Founder Avocatoo și JURIO, membră a Baroului București, care va susține o prelegere cu tema „Digitalizarea domeniului juridic”.

De asemenea, va avea loc Lansarea nr. 2/2017 al Revistei Iustitia, revistă publicată de Baroul Dolj. 

Pentru informații suplimentare puteți accesa conținutul integral al Revistei Baroului Dolj – IUSTITIA nr. 2 (14)/2017, precum și următoarele documente relevante, puse la dispoziție de organizator:
– Relația avocat-client prin intermediul mediului online, Răzvan Scafeș;
– Programul de E-mentoring organizat de Consiliul General al Barourilor, Sorin Manafu;
– Avocații în e-voluție, Lucian Nițuleasa;
– Cariera de avocat – a fi sau a nu fi digitală, Carmen Mariana Diaconu;
– Comparatorul de avocați – o practică validată de Curtea de Casație franceză.

Redăm mai jos afișul evenimentului, astfel cum a fost publicat de Baroul Dolj.

 

Sursa informației

Baroul Dolj. Ziua Europeană a Avocaților, 25 octombrie 2017 (masă rotundă la ora 14:00) was last modified: octombrie 25th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter