Ziua Justiției [Înregistrarea video și galerie foto] Ziua Justiției 2016

2089       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[Înregistrarea video și galerie foto] Ziua Justiției 2016 📅 03 iulie 2016 București [Înregistrarea video și galerie foto] Ziua Justiției 2016

Data 03 iulie 2016
Locația Curtea de Apel București

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Evenimentul „Ziua Justiției 2016” a fost transmis LIVE pe wptest.universuljuridic.ro și pe Facebook. Vă prezentăm înregistrarea video, precum și o galerie de fotografii publicată de CSM:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.roSursa foto


Plenul CSM a hotărât organizarea „Zilei Justiției” la sediul Curții de Apel București, Palatul de Justiție, sala Pașilor pierduți, în data de 3 iulie 2016.

Hotărârea a fost luată având în vedere prevederile art. 1 din H.G. nr. 364/1994 privind instituirea „Zilei Justiției”, prin care s-a instituit „Ziua Justiției” și prevederile art. 2 din același act normativ care arată că „Ziua Justiției”‘ se organizează, anual, în prima duminică a lunii iulie.

Plenul CSM va sesiza Ministerul Justiției în vederea promovării unei hotărâri de Guvern, având ca obiect aprobarea de cheltuieli pentru acțiunile ce urmează a fi organizate cu prilejul „Zilei Justiției”.

Sursa informației

ziua-justitiei-2016

👍Vezi și: Ziua Justiție 2015 – „Garantarea și apărarea valorilor fundamentale ale societății prin drept”

[Înregistrarea video și galerie foto] Ziua Justiției 2016 was last modified: august 19th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter